Jump to content
Rutabaga

Stafford Pharmacy Link Loads Blank Page

Recommended Posts

Sorry about that. Due to my fumble fingers an errant "-" got into the filename when I uploaded the link to the story on CW. I excised it and it works now.

Colin :icon_geek:

Share this post


Link to post

Ah, the dastardly errant "-" strikes again.

Glad it was easy to fix. Just thought you should know.

R

Thanks -- I did appreciate finding out. Fortunately it was an easy fix -- once I figured out what was different!

It's amazing how many things can be present and errant or missing and errant when posting to a website. It's usually because of sloppy and errant!

Colin :icon_geek:

Share this post


Link to post

Thanks -- I did appreciate finding out. Fortunately it was an easy fix -- once I figured out what was different!

It's amazing how many things can be present and errant or missing and errant when posting to a website. It's usually because of sloppy and errant!

Colin :icon_geek:

I guess we should all be grateful that there errant more problems than there actually are. ?

R

Share this post


Link to post

I guess we should all be grateful that there errant more problems than there actually are.

R

:icon_puke_r: :icon_puke_r:

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...